Digital Marketing

12 סטרטאפים ישראלים מובילים בתחום ה-Digital Healthcare יצאו לארה”ב וייפגשו עם ענקיות התחום (הודעת משרד הכלכלה וקרן בירד )

הודעת משרד הכלכלה וקרן בירד

המשלחת, ביוזמת מינהל סחר חוץ במשרד הכלכלה וקרן בירד, מורכבת מ-12 סטרטאפים מובילים בתחום ה-Digital Healthcare המרכזים עניין רב בקרב משקיעים, חברות אמריקאיות ובתי חולים בניו יורק, בוסטון, וסן פרנסיסקו * נציגי המשלחת ייפגשו עם בכירים בתעשיית הרפואה והבריאות במטרה לקדם שיתופי פעולה עם חברות ובתי חולים אמריקאים

קרן בירד, הקרן הדו-לאומית לשתפ תעשייתי ישראל ארהב, ומינהל סחר חוץ במשרד הכלכלה, יוציאו משלחת חברות טכנולוגיה ישראליות בתחום ה-  Digital Healthcare לארה”ב ב-18-22 למאי 2015, במטרה לקדם שיתופי פעולה בינלאומיים.

המשלחת מונה נציגים מ- 12 חברות סטרטאפ ישראליות, כולל:Consumer Physics ,  Healarium, HealthWatch Technologies, Kyma Medical, LifeonKey, medCPU, Medisafe Project, Medivizor, Sweetch , Telesofia, Totally, ו-Tyto Care.

המשלחת – תקיים פגישות עם נציגי חברותאמריקאיות מובילות, משקיעים ובתי חולים, שייחשפו לטכנולוגיות הישראליות המתקדמות בתחום ה-Digital Healthcare, במטרה לבחון הזדמנויות עסקיות ושיתופי פעולה עתידיים.

הביקורים ביעדים השונים כוללים:

        בניו יורק  יתקיים מפגש עם משקיעים ולאחריו פאנל עם מנהלי מערכות מידע וחדשנות בבתי החולים Mount Sinai, North Shore LIJ, Barnabas Health, St. Joseph ועוד.

        בבוסטון יתקיים מפגש וסיור בבית החולים Brigham and Women’s Hospital & Harvard Medical School שאליו יוזמנו שותפים פוטנציאלים,  וכן תתקיים קבלת פנים בבית הקונסול הכללי בבוסטון.

        בסן פרנסיסקו יתקיימו פגישות עם מספר חברות, כולל Samsung, Medtronic, Sanofi, McKesson, Amgen, Optum ועוד. כמו כן, יתקיימו פגישות עם מספר משקיעים, כגוןKhosla Ventures ,Google Venturs, Novartis Ventures, ו-Comcast Ventures

נילי שלו, הציר הכלכלי של משרד הכלכלה בניו יורק: “מערכת הבריאות האמריקאית עוברת שינויים דרמטיים בשל הצורך להקטין את ההוצאה הכוללת על בריאות. ישנו מיקוד רב על חדשנות במטרתה לייעל את מערכת הבריאות, לשפר את התיאום ואת זרימת מידע בין גופים נותני שירותים, חברות ביטוח, ממשלה והחולים עצמם. כמו כן יש עניין רב לחזק את מעורבות החולים בטיפול  ולאפשר להם יותר כלים על מנת לנתר את בריאותם לאורך זמן. לאור העובדה שישראל היא אחת המדינות המתקדמות בעולם בשילוב טכנולוגיות מידע בעולם הרפואה, יש פוטנציאל עיסקי רב ואפשרויות שת”פ בין הצדדים”.

לימור נקר-וינסנט, מנהלת פיתוח עיסקי בקרן בירד: “קרן בירד רואה  חשיבות רבה בקידום שיתופי פעולה בין חברות ישראליות ואמריקאיות בפיתוח והטמעת טכנולוגיות בתחום ה ,Digital Healthcare לצורך פיתוח ושיפור שירותי הבריאות הניתנים לאזרחים, הגברת יעילות הטיפול וחיסכון בהוצאות שירותי הבריאות. הקרן שמחה  לקדם מפגשים בין חברות אמריקאיות וישראליות וכן לספק מימון וליווי למיזמים משותפים בתחום ה- Digital Healthcare“.

גילי עובדיה, הנספח המסחרי של משרד הכלכלה בסן פרנסיסקו: “מהפכת הטכנולוגיה אינה פוסחת על עולם הבריאות ויותר חברות הנמצאות בחזית הטכנולוגית הגלובאלית, מקימות קבוצות העוסקות בפיתוח עולם הבריאות בממשק עם טכנולוגיות מתקדמות. המהפכה נוכחת ומורגשת היטב גם בעמק הסיליקון בו נמצאות חברות כמו tאפל, גוגל ואינטל, כולן מבינות את גודל השינוי הנדרש ואת עומק הפוטנציאל לחידוש  הקיים בעולם הHealthcare- “.

פגישות המשלחת אורגנו על-ידי הנספחויות המסחריות של משרד הכלכלה בניו יורק וסן פרנסיסקו, נציגי קרן בירד, ו- New England Business Council  בבוסטון.

 מינהל סחר חוץ במשרד הכלכלה הוא הגוף האמון על קידום היצוא ומדיניות הסחר הבינ”ל של ישראל. הוא פועל באמצעות 41 נספחויות מסחריות ברחבי העולם, אשר במסגרת תפקידן פועלות לסייע ליצואנים הישראלים לאתר שיתופי פעולה והזדמנויות עסקיות בשווקים בהם הם פועלים.

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה