Nutritional/Metabolic

מה מזיק יותר: ממתיקים מלאכותיים או סוכר? /מאמרו של פרופ’ ארון קארול בניו-יורק טיימס

במאמר שפירסם פרופ’ ארון קארול (פרופ’ לרפואת ילדים בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת אינדיאנה)  בניו-יורק טיימס ואשר תורגם באתר “הארץ” הוא דן בדילמה מוכרת ושכיחה זו המעסיקה אנשי מקצוע וצרכים רבים.

מסקנתו של קארול היא חד משמעית : סוכר מזיק יותר , במיוחד זה שנמצא במוצרי מזון תעשייתיים , בעוד שצריכה סבירה של ממתיקים מלאכותיים היא יעילה ובטוחה.  בסיום המאמר מדגיש המחבר כי את המסקנה הזו הוא אף מיישם בחייו האישיים והמשפחתיים..

למאמר ב”הארץ”

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה