Osteoporosis

המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים | הרצאתו של פרופ’ פייר זינגר (בחסות מגאפרם)









megapharm-NESTLE

המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים

אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר

פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:


  • חשיבות ההזנה המוקדמת לחולים מונשמים

  • חשיבות הזנה עם כמיות חלבון ואנרגיה ראויות

  • חשיבות הוספת מיקרונוטריאנטים

  • חשיבות אומגה 3 בחולים ומטופלים מונשמים

הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג’וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF)

לתקציר ההרצאה לחצו כאן
לוובינר המלא
התנהלות והמלצות תזונתיות בחולי COVID19




PEPTAMEN AF

PEPTAMEN AF

  • מזון נוזלי סימיאלמנטלי איזואוסמוטי מלא. מרוכז בקלוריות ובחלבון 100% WHEY מפורק לפפטידים כולו, מכיל ריכוז גבוה של MCT ושמן דגים.

  • מיועד לחולים קריטיים במצבי ספסיס, טראומה, כוויות, הנשמה, ARDS

  • להזנה בשתייה או בצינורית.

  • מוגש בשני גדלים –
    250 מ”ל בקרטונית
    500 מ”ל – מותאם למערכת סמרטפלקס

  • מגיל 13, נטול גלוטן, דל לקטוז, כשר

לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות 1-801-22033

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה