הרצאות מצגות

ראיון מיוחד עם פרופ' סיידל - יו''ר הועדה המדעית העולמית של צ'ויסס .

02/02/2009
לכולנו ברור שלצרכן המצוי די קשה להעריך עד כמה המזון התעשייתי שהוא רוכש ברשתות המזון "בריא" או מזיק לבריאות. גם אם כל הרכיבים ואפילו הערכים התזונתיים מופיעים על האריזה, עדיין קשה להבין מכך אם מדובר במוצר התורם או מזיק לבריאות. פרוייקט ה-CHOICES שמטרתו לבצע סימון איכות תזונתית על מוצרי מזון נועד בדיוק לשם כך.
 
בראיון מוקלט זה עם פרופ' סיידל, יו"ר הועדה המדעית העולמית של צ'ויסס  , ניסינו ללמוד יותר על הפרוייקט הזה, עליו שמענו לראשונה בכנס תזונה מונעת שהתקיים בשנה האחרונה , ובו הציג ד"ר ינסן את הנסיון ההולנדי .
 
פרופ' סיידל הציג את הרקע והחזון, התייחס לשאלת מעורבות התעשייה בפרוייקט והחשש לניגודי אינטרסים, ואף התייחס למחקרים קלינים שרצים כעת ובוחנים את יעילות הפרוייקט.
 
 
 
 
 
 

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

© e-Med 2020 | כל הזכויות שמורות
שתף מקרה קליני
<