הרצאות מצגות

המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים | הרצאתו של פרופ' פייר זינגר (בחסות מגאפרם)

04/10/2020

 

megapharm-NESTLE

המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים

אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר

פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:
  • חשיבות ההזנה המוקדמת לחולים מונשמים
  • חשיבות הזנה עם כמיות חלבון ואנרגיה ראויות
  • חשיבות הוספת מיקרונוטריאנטים
  • חשיבות אומגה 3 בחולים ומטופלים מונשמים

הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג'וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF)

לתקציר ההרצאה לחצו כאן

לוובינר המלא

התנהלות והמלצות תזונתיות בחולי COVID19

PEPTAMEN AF

PEPTAMEN AF

  • מזון נוזלי סימיאלמנטלי איזואוסמוטי מלא. מרוכז בקלוריות ובחלבון 100% WHEY מפורק לפפטידים כולו, מכיל ריכוז גבוה של MCT ושמן דגים.
  • מיועד לחולים קריטיים במצבי ספסיס, טראומה, כוויות, הנשמה, ARDS
  • להזנה בשתייה או בצינורית.
  • מוגש בשני גדלים -
    250 מ"ל בקרטונית
    500 מ"ל - מותאם למערכת סמרטפלקס
  • מגיל 13, נטול גלוטן, דל לקטוז, כשר

לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות – 1-801-22033



מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

© e-Med 2020 | כל הזכויות שמורות
שתף מקרה קליני
<