
האם צריכת סיבים עשויים להפחית את הסיכון למחלת כליות כרונית? (J Nutr Health Aging)
במאמר שפורסם בכתב העת Journal of Nutrition, Health & Aging מדווחים חוקרים מקוריאה על תוצאות מחקר חדש, מהן עולה כי צריכת סיבים מוגברת מלווה בסיכון מופחת למחלת כליות כרונית. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי צריכת סיבים תזונתיים מלווה בסיכון מופחת לסוכרת, מחלות לב וכלי דם ומחלות ממאירות. עם זאת, אין נתונים אודות ההשפעה של סיבים […]
הרצאה מאות מעונינת. תודה רבה.
מקסים!
מאוד מעניין …
מאוד מעניין ,תודה רבה
הרצאה מאוד מעניינת, מובילה להבין את משמעות המגנסיום בדם, חסרה לי ההשוואה בין התכשירים הקיימים בשוק
–בעיקר של ריכוזי המגנסיום בכל מוצר, אחוז ספיגתם בסרום והמינונים הרצויים,אולי מקום להרצאה נוספת ,תודה
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!