המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:
הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג'וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF) לתקציר ההרצאה לחצו כאן
PEPTAMEN AF
לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות 1-801-22033 |

האם קיים סיכון מוגבר לסוכרת מסוג 2 במבוגרים מחוסנים שחלו בקורונה? (JAMA Netw Open)
הסיכון להופעה חדשה של סוכרת מסוג 2 לאחר זיהום בנגיף קורונה אינו מוגבר בקרב מבוגרים שקיבלו את החיסון ואת מנות הדחף במהלך גלי אומיקרון ודלתא; עם זאת, במבוגרים לא-מחוסנים שנדבקו בווריאנט אומיקרון ובחולים מאושפזים עם COVID-19 תועד סיכון מוגבר, כך עולה מנתונים חדשים שפורסמו בכתב העת JAMA Network Open. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי מחקרים […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!