ארגון ‘צויסס (Choices )הישראלי הוא שלוחה של הארגון הבינ”ל העוסק בסימון מוצרי מזון ע”פ ערכם הבריאותי באופן אובייקטיבי ומקצועי, במטרה להשיג שיפור בבריאות הציבור.
צריכת מזון אולטרה-מעובד עלולה להביא לעליה בסיכון ארוך הטווח לתסמונת מעי רגיז (Clinical Gastroenterology and Hepatology)
צריכה רבה של מזון אולטרה-מעובד מלווה בסיכון מוגבר להתפתחות תסמונת מעי רגיז (Irritable Bowel Syndrome), עם קשר מנה-תגובה משמעותי, כך עולה מתוצאות מחקר חדש שפורסמו בכתב העת Clinical Gastroenterology and Hepatology. העלייה המקבילה בצריכת מזון אולטרה-מעובד ובשיעורי אבחנת תסמונת מעי רגיז בשנים האחרונות מהווה מקור לדאגה, אך אין עדויות אפידמיולוגיות אודות הקשר בין צריכת מזון […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!