בסקירה ב”הארץ” מציג ד”ר אייל ליבוביץ (מנהל מחלקה בפועל של פנימית ה’ בבילינסון) המלצות לקרובי משפחה של קשישים למניעה, מעקב וטיפול בתת תזונה.
ההמלצות כוללות שקילה קבועה, מעקב אחר כמות וסוג המזון הנצרך, שמירה על הגיינת פה, ושימוש במזון רפואי בהתאם לצורך . ע”פ הכתבה, מדובר בתופעה נפוצה בגיל המבוגר שהופכת להיות שכיחה יותר ויותר עקב הזדקנות האוכלוסיה וריבוי המחלות הכרוניות בהתאם.
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!