מוזמנים לצפות ולהאזין להרצאות הוובינר מה-12.8 והדיון שהתקיים אחריהן, עם פרופ’ איתמר רז, ד”ר נאסר סקרן, ד?ר ג?ני סינה ויפית קסלר, דיאטנית קלינית.
צריכת מזון אולטרה-מעובד עלולה להביא לעליה בסיכון ארוך הטווח לתסמונת מעי רגיז (Clinical Gastroenterology and Hepatology)
צריכה רבה של מזון אולטרה-מעובד מלווה בסיכון מוגבר להתפתחות תסמונת מעי רגיז (Irritable Bowel Syndrome), עם קשר מנה-תגובה משמעותי, כך עולה מתוצאות מחקר חדש שפורסמו בכתב העת Clinical Gastroenterology and Hepatology. העלייה המקבילה בצריכת מזון אולטרה-מעובד ובשיעורי אבחנת תסמונת מעי רגיז בשנים האחרונות מהווה מקור לדאגה, אך אין עדויות אפידמיולוגיות אודות הקשר בין צריכת מזון […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!