הקורס מטעם האיגוד הגסטרואנטרולוגי. לתכנית הקורס – נא להקליק כאן

צריכה רבה של עוף מלווה בסיכון מוגבר לתמותה
צריכה שבועית של עוף בהיקף של מעל 300 גרם מלווה בסיכון מוגבר לתמותה מכל-סיבה וסיכון גבוה יותר מכפליים לתמותה עקב ממאירויות של מערכת העיכול בהשוואה לצריכה שבועית קטנה מ-100 גרם, כאשר הסיכון גבוה יותר בגברים, כך עולה מנתונים חדשים שפורסמו בכתב העת Nutrients. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי צריכת עוף, הנחשבת אפשרות בריאה יותר מבשר […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!