הרצאות המפגש זמינות כעת לצפייה. להלן תכנית המפגש שהתקיים ב-16/12 :
במפגש נסכם את פעילות הפורום בשנה החולפת וננהל דיון על מערכות מזון בעידן הפוסט קורונה מנקודת המבט של שלושה דוברים מובילים בתחומם.
- פרופ' מריון נסל, המחלקה לתזונה ולמדעי המזון, אוניברסיטת ניו יורק| סקירת היבטי מדיניות ורגולציה של מערכת המזון בארה"ב בתקופת הקורונה
- פרופ' כריסטופר גולדן, המחלקה לתזונה, אוניברסיטת הארוורד| הצגת ה-Blue Food Assessment, פרויקט מחקר בינלאומי הבוחן את תרומתם של מזונות אקווטיים לבטחון תזונתי עולמי עכשיו ובעתיד
- ד"ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא| סקירת פעילות הפורום בשנה האחרונה ומהם הצעדים הנדרשים להבטיח מערכת מזון מקיימת
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!