
ההשפעה של צריכת קפה ומשקאות אחרים בגיל ההתבגרות על הסיכון לסוכרת מסוג 2 בבגרות (Eur J Epidemiol)
במאמר שפורסם בכתב העת European Journal of Epidemiology מדווחים חוקרים מאוניברסיטת הרווארד בבוסטון על תוצאות מחקר חדש, מהן עולה כי צריכת קפה או מיץ תפוזים בגיל ההתבגרות עשויה להפחית את הסיכון לסוכרת מסוג 2 בבגרות, בעוד שצריכת סודה רגילה או תה קרה מלווה בסיכון מוגבר להפרעה במשק הסוכר. עוד דווח כי העלייה בצריכת קפה לאורך […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!