טיפול נמרץ

המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים | הרצאתו של פרופ’ פייר זינגר





megapharm-NESTLE

אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר

פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:


  • חשיבות ההזנה המוקדמת לחולים מונשמים

  • חשיבות הזנה עם כמיות חלבון ואנרגיה ראויות

  • חשיבות הוספת מיקרונוטריאנטים

  • חשיבות אומגה 3 בחולים ומטופלים מונשמים

הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג’וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF)

לוובינר המלא





PEPTAMEN AF

 
PEPTAMEN AF

  • מזון נוזלי סימיאלמנטלי איזואוסמוטי מלא. מרוכז בקלוריות ובחלבון 100% WHEY מפורק לפפטידים כולו, מכיל ריכוז גבוה של MCT ושמן דגים.

  • מיועד לחולים קריטיים במצבי ספסיס, טראומה, כוויות, הנשמה, ARDS

  • להזנה בשתייה או בצינורית.

  • מוגש בשני גדלים –
    250 מ”ל בקרטונית
    500 מ”ל – מותאם למערכת סמרטפלקס

  • מגיל 13, נטול גלוטן, דל לקטוז, כשר

לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות 1-801-22033

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

    התכנים המוצגים באתר זה מיועדים לאנשי צוות רפואי בלבד

    אם כבר נרשמת, יש להקליד את פרטי הזיהוי שלך