נוירוכירורגיה

פרופ’ רם רייפן מהאוניברסיטה העברית והתזונאית הקלינית מרב מור-אופיר משיקים שיטה חדשנית לדירוג מזונות בספר חדש.

שניים ממומחי התזונה המובילים בישראל, פרופ’ רם רייפן, מומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה בילדים ופרופ’ לתזונת האדם מהפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית והתזונאית הקלינית מרב מור-אופיר, מומחית בקידום בריאות ובוגרת בית-הספר לתזונה של האוניברסיטה העברית, משיקים את ספרם החדש “לבחור נכון” בכנס חגיגי מקוון. הספר מציג לראשונה בישראל, שיטה חדשנית לדירוג וסימון מזונות, כלי הסברה מעשי מפורט ביותר ושפה תזונתית חדשה משותפת לקידום בריאות הציבור.  

על האתגרים וההזדמנויות בקידום בריאות ותזונה בישראל בתקופת הקורונה ולאחריה, יישא דברים באירוע ההשקה פרופ’ חגי לוין מביה”ס לבריאות הציבור בפקולטה לרפואה של האוניברסיטה העברית ויו”ר איגוד רופאי בריאות הציבור בישראל.

להרשמה לכנס שייערך ב-24.11.20 בשעה 20:00 לחצו כאן בבקשה

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

    הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

    במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
    להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה