תזונה

יחסים בריאים: מערכות מזון בעידן שאחרי הקורונה – מוזיאון הטבע ע”ש שטיינהרדט

קורונה

במפגש נסכם את פעילות הפורום בשנה החולפת וננהל דיון על מערכות מזון בעידן הפוסט קורונה מנקודת המבט של שלושה דוברים מובילים בתחומם.
פרופ’ מריון נסל, המחלקה לתזונה ולמדעי המזון, אוניברסיטת ניו יורק | סקירת היבטי מדיניות ורגולציה של מערכת המזון בארה”ב בתקופת הקורונה
פרופ’ כריסטופר גולדן, המחלקה לתזונה, אוניברסיטת הארוורד | הצגת ה-Blue Food Assessment, פרויקט מחקר בינלאומי הבוחן את תרומתם של מזונות אקווטיים לבטחון תזונתי עולמי עכשיו ובעתיד
ד”ר דורית אדלר, נשיאת הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא | סקירת פעילות הפורום בשנה האחרונה ומהם הצעדים הנדרשים להבטיח מערכת מזון מקיימת
המפגש ייערך בשפה האנגלית.
ההשתתפות במפגש הינה ללא עלות אך מותנית בהרשמה מראש (בקישור).

לפרטים נוספים ולהרשמה לחצו כאן בבקשה

0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

    הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

    במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
    להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה