באתר האיגוד לראומטולוגיה ניתן כעת לצפות בהרצאות נבחרות של מרצים אורחים מחו”ל מתוך הכנס השנתי של האיגוד שהתקיים בין ה-27 ל-30 למאי 2015.
מזון אולטרה-מעובד מלווה בסיכון מוגבר להתפתחות לופוס בנשים (Arthritis Care Res)
בנשים עם צריכה רבה של מזון אולטרה-מעובד נרשמה עליה של 56% בסיכון לאבחנה של לופוס, בהשוואה לנשים עם הצריכה הנמוכה ביותר של מוצרי מזון אלו, כך עולה מנתונים חדשים שפורסמו בכתב העת Arthritis Care & Research. מבין כלל מוצרי המזון, משקאות ממותקי סוכר או עם ממתיקים מלאכותיים נקשרו בקשר הבולט ביותר עם לופוס. להערכת הקשר […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!