אלרגיות למזון ואנפילקסיס הקשור למזון (JAMA, CME)

DINNER אוכל FOOD VEGGIES MEAT ירקות בשר
אלרגיות למזון ואנפילקסיס הן אתגר בריאותי משמעותי, המשפיע על אנשים בכל הגילים. סקירה זו מתעמקת בפתופיזיולוגיה, באפידמיולוגיה, באלרגנים נפוצים, בהיסטוריה טבעית, בהתייצגות קלינית, באבחון, במניעה ובטיפול באלרגיות למזון בתיווך נוגדני IgE, עם דגש מיוחד על תסמונת אלפא-גל. הבנת המורכבות של מצבים אלה חיונית בעבור רופאים, מטופלים ובני משפחותיהם כדי להבטיח טיפול נכון ומניעה של תגובות אלרגיות חמורות.
גולש יקר !
ידיעה זו מיועדת לסגל הרפואי בלבד ואינה מאושרת לצפייה לקהל הרחב.אנא בצע LOG IN (כניסה מזוהה בקישור הבא: התחברות ) ע”י הכנסת סיווגך וסיסמתך בראש הדף
צפייה בתכני הג’ורנאל קלאב ללא תשלום אפשרית רק למנויי אי-מד שרכשו באופן ישיר או באמצעות מקום העבודה או האיגוד שלו הם שייכים.
המערכת תאפשר לך כניסה לתוכן (במידה והנך זכאי) או שתאפשר לך לבצע רכישה של תוכן זה או רכישת מנוי שנתי לג’ורנאל קלאב של אי-מד.**פרטים בטלפון 09-7658233 או שלח דוא”ל ל- journal@e-med.co.il ושירות לקוחות ייצור עמך קשר.
0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה