הפורום לתזונה בת קיימא מארגן מפגש בנושא היבטים בריאותיים וכלכליים בתעשיית בשר העוף.
בניגוד לבשר בקר, כמעט שלא מתקיים שיח ביקורתי על בשר עוף שהצריכה שלו בישראל היא גבוהה במיוחד. המפגש ישלב בין דוברים ממשרד הבריאות, מהתעשייה ומעמותות שיציגו גישות שונות לתחום והיבטים כלכליים, בריאותיים וסביבתיים. בין הדוברים וטרינרים מומחים ופרופ' רונית אנדוולט, מנהלת המחלקה לתזונה במשרד הבריאות. יהיה מעניין.
עוד פרטים וגם תוכניה יש כאן
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!