הרצאתה של ד”ר שירה בן אור, מומחית לאלרגיה ואימונולוגיה, רופאה בכירה ביחידה לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית במרפאה לאלרגיה בילדים, בית חולים איכילוב, מתוך וובינר שהתקיים ב-25.5.2020
מזון אולטרה-מעובד עשוי להביא לעליה בסיכון לגלאוקומה (Nutrients)
צריכה רבה של מזון אולטרה-מעובד, בפרט מתוקים, מלווה בסיכון מוגבר להתפתחות גלאוקומה, כך עולה מנתונים חדשים שפורסמו בכתב העת Nutrients. מהנתונים עולה כי הקשר בין צריכת מזון אולטרה-מעובד ובין הסיכון לגלאוקומה היה משמעותי בגברים ובמבוגרים בגיל מתקדם. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי מחקרים קודמים קשרו בין מזון אולטרה-מעובד ובין סיכון מוגבר למחלות לב וכלי דם, […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!