מוזמנים לצפות ולהאזין להרצאות הוובינר מה-12.8 והדיון שהתקיים אחריהן, עם פרופ’ איתמר רז, ד”ר נאסר סקרן, ד?ר ג?ני סינה ויפית קסלר, דיאטנית קלינית.
מזון אולטרה-מעובד עשוי להביא לעליה בסיכון לגלאוקומה (Nutrients)
צריכה רבה של מזון אולטרה-מעובד, בפרט מתוקים, מלווה בסיכון מוגבר להתפתחות גלאוקומה, כך עולה מנתונים חדשים שפורסמו בכתב העת Nutrients. מהנתונים עולה כי הקשר בין צריכת מזון אולטרה-מעובד ובין הסיכון לגלאוקומה היה משמעותי בגברים ובמבוגרים בגיל מתקדם. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי מחקרים קודמים קשרו בין מזון אולטרה-מעובד ובין סיכון מוגבר למחלות לב וכלי דם, […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!