האם תוספי אומגה-שלוש מלווים בסיכון מוגבר לפרפור פרוזדורים? (Circulation)
תוספי אומגה-שלוש, בעיקר במינונים גבוהים, מלווה בסיכון מוגבר לפרפור פרוזדורים, כך עולה מתוצאות מטה-אנליזה של מחקרים אקראיים ומבוקרים, שפורסמו בכתב
תוספי אומגה-שלוש, בעיקר במינונים גבוהים, מלווה בסיכון מוגבר לפרפור פרוזדורים, כך עולה מתוצאות מטה-אנליזה של מחקרים אקראיים ומבוקרים, שפורסמו בכתב
למרות שפותחו תרופות רבות לטיפול ב-NASH (Nonalcoholic Steatohepatitis), אשר הדגימו תוצאות חיוביות במחקרים קליניים בשלב 2, נראה כי הריפוי של
מנתונים שהוצגו במהלך הכנס השנתי מטעם American Association for the Study of Liver Diseases עולה כי בנשים עם מחלת כבד
צריכת תוספי L-alanyl-L-glutamine (גלוטמין) וחומצות שומן לא רוויות w-3 (ובקיצור PUFA) ע"י חולי אי ספיקת לב כרונית יציבה לא שיפרה ביצועים גופניים
רמות גבוהות בפלסמה של PUFA , חומצת השומן phospholipid omega-3 polyunsaturated , במבוגרים ללא היסטוריה של שבץ או מחלת לב
מחקר חדש מה-BMJ שבחן את האפקטיביות של החלפת שומן רווי בתזונה עם חומצה לינולאית המכילה אומגה 6 במסגרת מניעה שניונית
מחקר חדש המתפרסם ב- European Psychiatry אשר בחן יעילות ובטיחות של phosphatidylserine (או PS בקיצור) המכיל אומגה 3 עם חומצות שומן ארוכות
מאת ד"ר מיכל איזנשטט מתוצאות מחקר שפורסם בירחון American Journal of Clinical Nutrition ב- 25 באוגוסט, עולה כי דיאטה דלת
מאת ד"ר מיכל איזנשטט מתוצאות מטה-אנליזה שפורסמה ב- Archives of Internal Medicine ב- 11 במאי, עולה כי צריכת אגוזים מרוב
נא ציין כתובת דואר אלקטרוני שבה אתה מקבל דיוורי e-Med או זו שציינת בכרטיס האישי שלך.
קישור לאיפוס סיסמא נשלח למייל.
חזרה להתחברות
תגובות אחרונות