במאמר זה שפורסם בכתב העת IDA של עמותת עתיד- עמותת הדיאטנים בישראל מנתחים המחברים את מידת ההשפעה של תכנית צ’ויסס על הרגלי צריכת המזון של הצרכנים על בסיס מחקרים שנעשו בחו”ל, ובעיקר בהולנד. מהמחקרים עולה שלתכנית הייתה השפעה גם על הצרכנים, גם על רשתות המזון וגם על היצרנים, לכיוון שיפור ערכים תזונתיים של מוצרי המזון.

עליה בריכוזי וויטמין B6 ו-B2 לאחר פעילות גופנית בחולים עם טרשת נפוצה חמורה
בחולים עם טרשת נפוצה זוהה קשר בין מדדי מוגבלות גבוהים יותר ובין ריכוזים נמוכים יותר של וויטמין B6; עם זאת, אימוני סיבולת הובילו לעליה בריכוזי וויטמין B6 ו-B2 בחולים עם מוגבלות חמורה יותר, כך עולה מנתונים שפורסמו בכתב העת The American Journal of Clinical Nutrition. מדגם המחקר כלל 106 חולים עם טרשת נפוצה שלקחו חלק […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!