המלצות תזונתיות בחולי COVID19 מאושפזים אנחנו מזמינים אותכם/ן לצפות בוובינר פרופסור פייר זינגר, מנהל מחלקת טיפול נמרץ מרכז רפואי רבין, דן בהמלצות התזונתיות ובאתגרים השונים בטיפול התזונתי בחולי הקורונה:
הוובינר בחסות חברת נסטלה, יצרנית סדרת פפטמן (פפטמן ג’וניור, פפטמן פרביו ופפטמן AF) לתקציר ההרצאה לחצו כאן PEPTAMEN AF
לפרטים נוספים פנו אל הדיאטנית שלנו שבאיזורכם או לשירות הלקוחות 1-801-22033 |
טרום-סוכרת מלווה בצמצום מגוון מיקרוביאלי במערכת העיכול (Nutrients)
המגוון הביולוגי של המיקרוביום במערכת העיכול מצומצם יותר בחולים עם טרום-סוכרת לעומת נבדקים בריאים, כאשר ההרכב כולל כמות קטנה יותר מהזנים המעורבים במסלולים עיקריים של פיזיולוגיה ומטבוליזם, כך מדווחים חוקרים במאמר שפורסם בכתב העת Nutrients. ברקע למחקר מסבירים החוקרים כי מחקרים קודמים הוכיחו את הקשר בין הרכב החיידקים במעי, הרגלי תזונה, משק סוכר ועמידות לאינסולין, […]
השאירו תגובה
רוצה להצטרף לדיון?תרגישו חופשי לתרום!