משפחה

החדירות והמורפולוגיה של דנטין לאחר שחיקה הנגרמה עקב משקאות חומציים

מטרת מחקר זה היתה להעריך: 1. את השינוי בחדירות הדנטין לאחר חשיפה חד פעמית למשקאות קלים חומציים בעלי הרכבי חומציות שונים, 2. את היעילות של שכבת על מעל משטח הדנטין על מנת למנוע השחקות של הדנטין, 3. את התפקיד שיש לצחצוח בעניין.

לאבטרקט ב- Journal of Periodontology






0 תגובות

השאירו תגובה

רוצה להצטרף לדיון?
תרגישו חופשי לתרום!

כתיבת תגובה

מידע נוסף לעיונך

כתבות בנושאים דומים

הנך גולש/ת באתר כאורח/ת.

במידה והנך מנוי את/ה מוזמן/ת לבצע כניסה מזוהה וליהנות מגישה לכל התכנים המיועדים למנויים
להמשך גלישה כאורח סגור חלון זה